Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Νέας Ερυθραίας είχε «γεύση»...Πανερυθραϊκού! (vid+pics)

Στο πλαίσιο της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Νέας Ερυθραίας ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού Τάσος Καλλιαννιώτης πήρε μέρος εκπροσωπώντας τον αθλητισμό της περιοχής σε μια λίγο διαφορετική εκδήλωσε φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Νέας Ερυθραίας είχε «γεύση»...Πανερυθραϊκού! (vid+pics)

Ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού Τάσος Καλλιανιώτης ήταν ο "εκλεκτός" που εκπροσώπησε τον αθλητισμό της περιοχής της Νέας Ερυθραίας στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου φέτος.

Σε μια διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα έτη εκδήλωση, λόγω της πανδημίας, δόθηκε η ευκαιρία στον αρχηγό της ομάδας από την Νέα Ερυθραία να συμμετάσχει σε αυτήν την εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε και διαδικτυακά.

Δείτε την ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού, αλλά και το βίντεο με τη φωταγώγηση:

«Σε μία λιτή εκδήλωση -δίχως κόσμο, προσαρμοσμένη στα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για την πανδημία- την οποία είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε διαδικτυακά, ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού, Τάσος Καλλιανιώτης, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Νέας Ερυθραίας, στο παραδοσιακό κέντρο της Πόλης μας!

O Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος έκαναν τη μεγάλη τιμή στην Οικογένεια του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, επιλέγοντας φέτος τον αρχηγό της ομάδας μας για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Νέας Ερυθραίας, αφενός για να εκπροσωπήσει τον Αθλητισμό της Πόλης μας (που τόσο πλήττεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας), αφετέρου για να τιμήσει τον Πανερυθραϊκό μας, που συνεχίζει να κρατά σε υψηλό επίπεδο τον Αθλητισμό στον Δήμο μας, με αφορμή και την ιστορική επιστροφή του στην Α2!

Αφού φωταγώγησε αρχικά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Νέας Ερυθραίας, στη συνέχεια ο Τάσος Καλλιανιώτης παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο -ο οποίος ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά και Υγεία», προτρέποντας «να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι στη μάχη κατά του αόρατου εχθρού»- δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμή που έκανε στον Αθλητισμό, αλλά και στην ομάδα μου, τον Πανερυθραϊκό, ειδικότερα να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο… Και η μόνη ευχή που θέλω να δώσω και που δυστυχώς μονοπωλεί τις φετινές γιορτές είναι να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το «σκόπελο» της πανδημίας και να βγούμε δυνατότεροι μέσα από αυτό, με τις λιγότερες απώλειες…».

Σύσσωμος ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ευχαριστεί θερμά για ακόμη μία φορά τον Δήμο Κηφισιάς και τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για τη σπουδαία τιμή που μας έκαναν και ευχόμαστε σε όλους σας Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα, με την ελπίδα και την πίστη ότι η φετινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα είναι η απαρχή για πιο φωτεινές ημέρες και την επιστροφή στην «κανονικότητα»…!

• Δείτε τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Νέας Ερυθραίας από τον Τάσο Καλλιανιώτη:Δείτε και ΕΔΩ το φωτογραφικό υλικό

Δείτε τη δημοσίευση του σωματείου:

Φωταγωγήθηκε... Πανερυθραϊκά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Νέας Ερυθραίας! Σε μία λιτή εκδήλωση -δίχως κόσμο,...

Δημοσιεύτηκε από Πανερυθραϊκός B.C στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο