Το BCL ανακοίνωσε της Galatasaray και Limoges (pics)

Το Basketball Champions League επισημοποίησε την συμφωνία με τις Limoges και Galatasaray που θα ενταχθούν στην διοργάνωση της FIBA από την σεζόν 2020-2021. Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας μετά την επίτευξη της συμφωνίας.
Το BCL ανακοίνωσε της Galatasaray και Limoges (pics)

Το ξέραμε καιρό, ειδικά για την Galatasaray, η οποία μάλιστα έλαβε και ένα καλό ποσό μπροστά για να πειστεί για την μετακόμιση στο Basketball Champions League από το Eurocup, αλλά σήμερα το deal επισημοποιήθηκε.

Το Βasketball Champions League δυναμώνει με τη συμμετοχή των Limoges και Galatasaray.

 

 

Ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας, Ives Martinez μετά την επίτευξη της συμφωνίας δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία μας με το Basketball Champions League για τα επόμενα χρόνια, γιατί επιτρέπει στον σύλλογο να δει το μέλλον του στις διεθνείς διοργανώσεις με διάρκεια και σταθερότητα. Η απόφασή μας προέκυψε από μία σειρά παραγόντων. Πρώτον, μπήκαμε σε μία διοργάνωση που κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης κι έχει ισχυροποιηθεί με κοινούς επενδυτές με το ΝΒΑ και περιλαμβάνει πολύ δυνατές ομάδες. Επίσης, θέλαμε να είμαστε σωστοί απέναντι στο πρωτάθλημά μας, την LNB, που έχει φτιάξει το καλεντάρι της σε αρμονία με αυτό της FIBA. Τέλος, πήραμε αυτή την απόφαση γιατί πρέπει να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή ιστορία της Limoges».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο