Τσάπας:«Δεν πάει Ολυμπιακό πριν το καλοκαίρι ο Χαραλαμπόπουλος»

Στοπ στα σενάρια επιστροφής του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Σ.Ε.Φ πριν το καλοκαίρι, έβαλε ο Βαγγέλης Τσάπας.
Τσάπας:«Δεν πάει Ολυμπιακό πριν το καλοκαίρι ο Χαραλαμπόπουλος»

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού Affidea τόνισε πως οαπό τον Ολυμπιακό του έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μείνει στη Νίκαια ως το καλοκαίρι, ώστε να αποκομήσει τις απαραίτητες εμπειρίες και να μην χάσει την φόρμα του, αλλά και για την ψυχολογία του.

Μιλώντας στον ALPHA 98.9,ο Βαγγέλης Τσάπας τόνισε:

«Ο Χαραλαμπόπουλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Θα φύγει όμως από εδώ που θα είναι ο ηγέτης του Ιωνικού; Έκανε καλό πρώτο γύρο, ανεβαίνει συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει, από τη στιγμή μάλιστα που έφυγε ο Λουκάς (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης). Η συμφωνία μας με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι... Η προφορική μας συμφωνία είναι ότι δεν θα γυρίσει νωρίτερα.. Τώρα αν δεν τηρηθεί η συμφωνία, δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από 4-5 μέρες και ήταν κάθετοι! Ότι, δηλαδή δεν θα τελειώσει νωρίτερα ο δανεισμός... Αυτή τη στιγμή ο Ιωνικός ήταν αυτό που ζήταγε ο Βασίλης το περασμένο καλοκαίρι. Είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πράγματα, να παίζει 30-35 λεπτά, να είναι ο ηγέτης, να φτιάξει τη ψυχολογία του... Το παιδί ανησύχησε, κάναμε μια κουβέντα και του είπα "Βασίλη, μπες στο γήπεδο και δείξει τι μπορείς να κάνεις"».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο