Τσάπας: «Όταν περάσουν τα χρόνια η παρακαταθήκη της διοίκησης θα είναι το γήπεδο του Πλάτωνα»

Ο Ιωνικός Νίκαιας παίζει τα παιχνίδια του φέτος για την ΕΚΟ Basket League στο κλειστό "Σοφία Μπεφόν" αλλά όπως φαίνεται αυτό θα αλλάξει σύντομα καθώς οι Νικαιώτες θα μπορούν να επιστρέψουν "σπίτι" τους.
Τσάπας: «Όταν περάσουν τα χρόνια η παρακαταθήκη της διοίκησης θα είναι το γήπεδο του Πλάτωνα»

Ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού Νικαίας Affidea, Βαγγέλης Τσάπας, προχώρησε σε μια σημαντική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σε αυτή του την τοποθέτηση ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ιωνικού ενημερώνει τον κόσμο των Νικαιωτών για τη μεγαλύτερη νίκη με την έγκριση του κονδυλίου για την αναμόρφωση του "Πλάτωνα" και υπενθυμίζει ποιες θυσίες χρειάζονται για την καταξίωση του Ιωνικού στην ελιτ του Ελληνικού μπάσκετ.

Νωρίτερα μάλιστα ο Τσάπας είχε ανεβάσει στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media μία φωτογραφία που μας προϊδέασε για αυτή του τη δήλωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού Νίκαιας:

Στα δυόμιση χρόνια που έχω στα χέρια μου το τιμόνι του Ιωνικού Νικαίας, ο Σύλλογος κέρδισε την αγωνιστική του καταξίωση, το σεβασμό των αντιπάλων και της πανελλήνιας αθλητικής κοινής γνώμης.

Δυο ήταν τα μελανά σημεία σ' αυτήν την πορεία προς την καταξίωση. Το ένα ήταν το θέμα του γηπέδου και το άλλο η ανύπαρκτη στήριξη του μη οργανωμένου κόσμου της Νίκαιας στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.

Το πρώτο πρόβλημα σήμερα, με την καθοριστική συμβολή του Δημάρχου της πόλης, κ. Ιωακειμίδη λύθηκε.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας, το κονδύλι για την αναμόρφωση του "Πλάτωνα" σε σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ που μπορεί να φιλοξενεί αγώνες επαγγελματικού επιπέδου όπου αγωνίζεται ο Ιωνικός!

Είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει στην Ιστορία του ο μπασκετικός Ιωνικός.

Προσωπικά, χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο της Πόλης, που αντιλήφθηκε το ειδικό βάρος αυτής της προσπάθειας και την αντανάκλαση που μπορεί να έχει αυτή του η πράξη στην πόλη. Η Νίκαια θα έχει ένα σύγχρονο δικό της γήπεδο.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η παρακαταθήκη αυτής της Διοίκησης δε θα είναι τα ρεκόρ, οι νίκες και οι άνοδοι αλλά αυτό το γήπεδο!

Η λύση του δεύτερου ζητήματος αφορά τους ανθρώπους του Ιωνικού ώστε να κρατηθεί το "Αστέρι" της Νίκαιας για πάντα ψηλά.

Οι θυσίες που χρειάζονται για να επιτευχθεί ο στόχος ώστε να στέκει το Αστέρι της Νίκαιας ψηλά και να βρίσκεται δίπλα στα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας, δε μπορεί να προέρχονται μόνο από έναν άνθρωπο.

Είναι κάτι που το έχω κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ευθύνη να οδηγήσω τον Ιωνικό από την Β' Εθνική στην καταξίωση και την αναγνώριση.

Με την ελπίδα όλοι στη Νικαια να δουν τη σημερινή επιτυχία ως εφαλτήριο και ν' αγκαλιάσουν την ομάδα που διαφημίζει κάθε εβδομάδα την πόλη!

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο