Τσιότσιος στο Basketblog.gr: «Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό, οι προπονήσεις των ακαδημιών πρέπει να ξεκινήσουν»

Το Basketblog.gr απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε προπονητές να εκφράσουν την άποψη τους για την επαναλειτουργία των ακαδημιών! Ο κόουτς των Ηλιαχτίδων Λέρου (ακαδημία 2 ετών), Γιώργος Τσιότσιος καταθέτει τις σκέψεις του.
Τσιότσιος στο Basketblog.gr: «Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό, οι προπονήσεις των ακαδημιών πρέπει να ξεκινήσουν»

Αναλυτικά η άποψη του Γιώργου Τσιότσιου αναφορικά με την επαναλειτουργία των ακαδημιών:

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να ξεκινήσουν πάλι οι προπονήσεις των υποδομών-ακαδημιών διότι ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και τρόπος ζωής όλων μας. Οι συνάδελφοι προπονητές και όσοι ασχολούμαστε καθημερινά με το μπάσκετ (διοικητικοί παράγοντες-κηδεμόνες παιδιών) είμαστε οι πρώτοι που τηρούμε αυστηρούς κανόνες στο γήπεδο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα είμαστε σε επαφή με τους γιατρούς- τοπικούς παράγοντες κάθε δήμου πού μας εξηγούν με σαφήνεια πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα υγιές περιβάλλον για την άθληση-διασκέδαση των παιδιών μας.

Οι προπονήσεις των παιδιών μπορούν να γίνονται σε τμήματα των 10 παιδιών ώστε να υπάρχουν οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ τους και να εμβαθύνουμε στην ατομική τεχνική του μπάσκετ. Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για παιχνίδι-διασκέδαση και εσωτερική ανάγκη των παιδιών να βρεθούνε ξανά στους χώρους όπου αγαπάνε.

Ελπίζω σε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και να διασκεδάσουμε πάλι με το άθλημα που αγαπάμε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία»

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο