Τiμή στη μνήμη των Πλ. Βυλλιώτη, Δημ. Παπαχατζή και Θ. Χριστοφόρου (pics)

Τα ιδρυτικά μέλη, αθλητές, προπονητές και παράγοντες από τα πρώτα βήματα έως τα πιο σύγχρονα χρόνια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο της περιοχής προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη τριών μυθικών μορφών του συλλόγου των Πλούταρχου Βυλλιώτη, Δημήτρη Παπαχατζή και Θανάση Χριστοφόρου.
Τiμή στη μνήμη των Πλ. Βυλλιώτη, Δημ. Παπαχατζή και Θ. Χριστοφόρου (pics)

Ήταν και οι τρεις μυθικές μορφές της ομάδας. Ακούραστοι εργάτες, αλλά και παιδιά της. Υπηρέτησαν την ομάδα από διάφορα πόστα ο καθένας. Άφησαν την σφραγίδα τους στον σύλλογο και αποτελούν ξεχωριστά κεφάλαια στην ιστορία του. Και φυσικά η προσφορά τους δεν ξεχάστηκε ποτέ. Τα ιδρυτικά μέλη, οι αθλητές, οι προπονητές και παράγοντες από τα πρώτα βήματα έως τα  σύγχρονα χρόνια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο της περιοχής προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των Πλούταρχου Βυλλιώτη, Δημήτρη Παπαχατζή και Θανάση Χριστοφόρου.

Οι τρεις αείμνηστοι εκλιπόντες συνέβαλαν αποφασιστικά όχι μόνο στην ανάπτυξη του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, αλλά και στην διαμόρφωση των αξιών που πρεσβεύει στα 49 χρόνια της ιστορίας του. Αξιών που οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι πρέπει να διαφυλαχθούν και να μεταδοθούν στις επόμενες γενιές.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Τάκης Κατσίκης, Νίκος Πέππας, Μπάμπης Βυλλιώτης, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Παύλος Σιδέρης, Γιώργος Χριστόπουλος, Θανάσης Σβεντζούρης, Παύλος Αραποστάθης, Κώστας Καττής, Γιώργος Αγιασωτέλης, Αργύρης Πεδουλάκης, Θεόδωρος Πρισκομάτης, Νίκος Κασουρίδης, Περικλής Παπαλός, Χρυσούλα Κατσαρού, Σωτήρης Λαμπρόπουλος, Στέφανος Φώτου, Γιάννης Μαγκλής, Διονύσης Κοτσώνης, ο αδελφός του Πλούταρχου Βυλλιώτη, Ξενοφώντας, οι γιοι του Δημήτρη Παπαχατζή, Θανάσης και Δαμιανός, η δημοτική σύμβουλος Τζένη Γαλάνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Π. Φίλιππος Κότσης, Δημήτρης Σαντής.

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο