Υπεύθυνος προγράμματος μπάσκετ στο «Παπαχαραλάμπειο» ο Καραγιάννης

Μια νέα μεγάλη πρόκληση ανοίγεται μπροστά στον Νίκο Καραγιάννη ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση των υπευθύνων του «Παπαχαραλάμπειου Εκπαιδευτηρίου» στο Περιστέρι ώστε να αναλάβει το πρόγραμμα μπάσκετ.
Υπεύθυνος προγράμματος μπάσκετ στο «Παπαχαραλάμπειο» ο Καραγιάννης

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα μακράς πνοής. Που θα συνδυάζει άθληση σώματος και πνεύματος με επίκεντρο το μπάσκετ. Πρόκειται για παραγωγή, μέσα από τις αξίες της συνεργασίας και της άριστης νοοτροπίας.Δεν είναι πρόγραμμα αποκομμένο από τις υπόλοιπες αρχές του Σχολείου, αντιθέτως είναι άρρηκτα συνδεδεμένο.

Για τον Καραγιάννη, που είναι προπονητής στην πρώτη ομάδα του Μίλωνα αλλά και διευθυντής ακαδημιών στην ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης, πρόκειται για μεγάλο κίνητρο ώστε να κάνει αυτό που του αρέσει: Να παράγει αθλητές με σωστή νοοτροπία και αρχές.

Η ομάδα δεν θα συμμετέχει, βέβαια, σε κάποιο τοπικό πρωτάθλημα (όπως συμβαίνει με άλλα εκπαιδευτήρια) αλλά στο σχολικό.

Το μπάσκετ έχει βαθιές ρίζες στο «Παπαχαραλάμπειο» καθώς η ομάδα του σχολείου έχει παρουσιάσει αξιοσημείωτες επιτυχίες στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα το 2018 και το 2019 στην ομάδα αγωνίστηκαν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Νίκος Χουγκάζ.

Υπήρξε χορηγός της Ένωσης Ιλίου ενώ είχε συνεργαστεί και με την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο