Φώτσης:«Με είχε προσεγγίσει πολλές φορές ο Ολυμπιακός»

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στο athletestories.gr, μεταξύ άλλων, για τις φορές που τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στο δυναμικό του
Φώτσης:«Με είχε προσεγγίσει πολλές φορές ο Ολυμπιακός»

Ο Αντώνης Φώτσης παραχώρησε συνέντευξη στο athletestories.gr και μίλησε για τις φορές που τον είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τονίζοντας ότι οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» είχαν εξαιρετική συμπεριφορά απέναντι του και ότι αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση τους.

Αναλυτικά:

«Με είχαν προσεγγίσει πολλές φορές. Όπως ξέρεις, δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει πολύ, οπότε δεν ήξεραν τι τύπος είμαι. Η προσέγγιση έγινε μέσω του μάνατζέρ μου. Αυτό το είδα ως πολύ αξιοπρεπές και κολακευτικό. Καλώς ή κακώς, υπάρχει διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και εννοώ αυτή που αφορά τους αγωνιστικούς χώρους.

Μέσα μου, είχα νιώσει πολύ ωραία και προσπάθησα να αρνηθώ, όσο πιο ευγενικά και ωραία μπορούσα. Ήταν κύριοι με “κάππα κεφαλαίο” και τους έχω πολύ ψηλά. Ο λόγος που δεν πήγα δεν είναι γιατί ήταν ο Ολυμπιακός που για κάποιο λόγο έπρεπε να “σιχαίνομαι”. Καμία σχέση. Όλα αυτά τα λέω, γιατί μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά και θα ήταν άδικο να μη τα πω. 

Επειδή μου φέρθηκαν πολύ ωραία, προσπάθησα να το χειριστώ και εγώ ωραία. Δεν το χρησιμοποίησα για να “βγάλω” κάτι. Μίλησα ο ίδιος μαζί τους, τους ξεκαθάρισα πως ήταν κολακευτική η πρόταση από ομάδα που ανήκει στις καλύτερες της Ευρώπης -όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο