Όλα ανοιχτά με Παπανικολάου, αλλά για την ώρα θα πάει με συντηρητική αγωγή

Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει «λαβωμένος», όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά με τον τραυματισμό του, η μαγνητική έδειξε ότι το πρόβλημα παραμένει, αλλά για την ώρα ο Ολυμπιακός θα πάει τον παίκτη με συντηρητική αγωγή και βλέποντας και κάνοντας
Όλα ανοιχτά με Παπανικολάου, αλλά για την ώρα θα πάει με συντηρητική αγωγή

Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει «λαβωμένος» και καθηλωμένος στα πιτς. Η μαγνητική που έκανε ο παίκτης το Σαββατοκύριακο έδειξε ότι το πρόβλημα παραμένει και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά με τον τραυματισμό του. Από την άλλη, όμως ο Ολυμπιακός και το ιατρικό τιμ της ομάδας θα πάμε τον παίκτη με συντηρητική αγωγή και βλέποντας και κάνοντας.

Ο Παπανικολάου είχε χτυπηθεί από ραϊβόκρανο. Επανήλθε και έπαιξε στο ματς με την Fenerbahce (23/12). Εκεί τραυματίστηκε και πάλι. Οι εξετάσεις ανέδειξαν αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους.

Η αρχική εκτίμηση ήταν πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα μείνει για ένα μήνα εκτός δράσης.

Ο καιρός περνούσε, αλλά ο παίκτης δεν έλεγε να καλυτερέψει και να φανεί έτσι το πότε θα γυρίσει στα παρκέ.

Η μαγνητική που έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο έδειξε ότι το πρόβλημα συνεχίζει υφίσταται.

Κάποια σενάρια είχαν αναφέρει προ καιρού ότι ο παίκτης χάνει οριστικά τη σεζόν. Κάποια άλλα σενάρια που κυκλοφόρησαν ανέφεραν ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να μπει χειρουργείο.

Ο τραυματισμός του δεν είναι απλός και φυσικά και το σημείο που έχει το πρόβλημα δεν σηκώνει και πολλά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Για την ώρα, όμως, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Ο Ολυμπιακός και το ιατρικό τιμ τον παρακολουθούν και έχουν αποφασίσει να πάει ο παίκτης με συντηρητική αγωγή και βλέπουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο