Ο Ολυμπιακός επέστρεψε μετά από 50 χρόνια στα γυναικεία μπασκετικά δρώμενα με μεγάλη νίκη πρόκριση, στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, επί του Σπόρτινγκ στα Πατησιά κάτι που όπως ήταν λογικό και φυσικό άφησε απόλυτα ικανοποιημένη την προπονήτρια του συλλόγου την Ελένη Καπογιάννη.

Η κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι στα Πατησιά αλλά και για την ιστορική επιστροφή του συλλόγου στο γυναικειο μπάσκετ.

Ξεκινήσαμε με το… δεξί τις υποχρεώσεις μας, ας μην ξεχνάμε τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν τα παιχνίδια Κυπέλλου που είναι νοκ αουτ, με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και χωρίς να πιάσουμε μεγάλα στάνταρ απόδοσης καταφέραμε τον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από μια νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν κοντά μας και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα», παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Δηλώσεις όμως  έκανε και η Ανθή Μπαλτά, τονίζοντας: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας, δεν μας ενδιέφερε το γεγονός ότι η αντίπαλός μας είναι ομάδα της Α2, εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένες, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε καλή αρχή για την ομάδα του Ολυμπιακού, ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει σίγουρα έφυγε ικανοποιημένος. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, πλέον θα παίζουμε και για αυτούς, κι ελπίζω σήμερα (04/10) να ήταν μόνο η αρχή και στα εντός έδρας παιχνίδια να έχουμε την υποστήριξή τους».