Έκανε τη δουλειά του και τώρα νησιωτικό ντέρμπι για την Μύκονο! Ούτε η Ένωση Ιλίου κατάφερε να προστεθεί στις ομάδες που μαζί με τον Μίλωνα θα είχαν νικήσει φέτος τον ΑΟ Μυκόνου, με τους Κυκλαδίτες να υποδέχονται και να λυγίζουν την αρμάδα από τα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας με 87-75 για την 22η στροφή του 1ου ομίλου της Β Εθνικής το απόγευμα του Σαββάτου.

Φυσικά, αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό αντίκρισμα για τους νικητές, οι οποίοι έχουν κλειδώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την 2η θέση και περιμένουν τα Φανάρια της Νάξου στην πρώτη φάση των Playoffs απέχοντας μια νίκη από την πρόκριση και την σύγκρουση γιγάντων με τον Πανιώνιο -κατά πάσα πιθανότητα- έχοντας μειονέκτημα έδρας βέβαια.

Με αφορμή τη φετινή πορεία του ΑΟ Μυκόνου αλλά και την περσινή αήττητη πορεία της ομάδας που την οδήγησε στην Β Εθνική Κατηγορία αναφέρθηκε ο Άγγελος Τσάμης, παίκτης της ομάδας ο οποίος τόνισε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ότι η ομάδα σε θέμα εμπειρίας από τις Εθνικές Κατηγορίες είναι νέα και ότι είναι επιτυχία όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Τσάμη.

Οποίος πει ότι δεν είναι επιτυχία ότι έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο μάλλον δεν καταλαβαίνει ποσο δύσκολο είναι Πραγματικά δύσκολο για μια νέα ομάδα Δύσκολο για μια καινούργια διοίκηση Μια καινούργια ομάδα Για ένα νησί που αγαπάει εμάς και οτι κάνουμε