Με τον LeBron  James να απέχει πλέον 36 πόντους από το να ξεπεράσει τον Kareem Abdul Jabbar στην 1η θέση των σκόρερ στην ιστορία του NBA οι τιμές του επόμενου αγώνα των Λέικερς, κόντρα στους Θάντερ, έχουν εκτοξευτεί, αφού έχει παρατηρηθεί αύξηση 389% στο μέσο εισιτήριο.

Ο LeBron James  απέχει πλέον 36 πόντους από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην κανονική περίοδο στο NBA (σε σύνολο πόντων είναι ήδη πρώτος) και να αφήσει πίσω του τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ. Και, απολύτως λογικά, αυτό έχει δημιουργήσει χαμό.

Ο επόμενος αγώνας των Lakers είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου (χαράματα Τετάρτης, 8 Φεβρουαρίου στις 05:00 ώρα Ελλάδος) στο Λ.Α κόντρα στους Oklahoma City Thunder Με τον LeBron James να έχει φέτος 30.1 πόντους μέσο όρο, το ρεκόρ είναι πιθανό να σπάσει σε αυτό το ματς. Και μπροστά σε αυτή την προοπτική οι τιμές των εισιτηρίων έχουν εκτοξευτεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Vivid Seats”, οι τιμές τουΣύμφωνα με την ιστοσελίδα “Vivid Seats”, οι τιμές του αγώνα με τους Θάντερ έχουν αυξηθεί κατά 389% (!), με το μέσο εισιτήριο να κοστίζει πλέον 1.150 δολάρια, ενώ μέχρι πρόσφατα κόστιζε 235 δολάρια. Το φθηνότερο εισιτήριο για την ακρίβεια κοστίζει (μαζί με τους φόρους) 423.50 δολάρια.