Μερικές πραγματικά σπουδαίες κινήσεις με στόχο φυσικά την επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες από το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ ολοκλήρωσε Μανδραϊκός, με την ομάδα της Μάνδρας να τα βρίσκει σε όλα με τους Γιώργο Μαυροειδή, Ανδρέα Σπυρόπουλο, Δημήτρη Τσακίρη, Ορέστη Λίτσο, Παναγιώτη Κούνα και Λεωνίδα Βαϊδάκη, που την περσινή σεζόν είχαν έντονο ρόλο σε ομάδες όπως ο ΑΟ Πεύκης, ο Αργοναύτης Ραφήνας και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Λεωνίδας Βαϊδάκης…ο έμπειρος γκαρντ μετρά έξι ανόδους στο βιογραφικό του, όντας μέλος των Τιτάνων Παλαμά, που ανέβηκαν από τα τοπικά στην Β’ Εθνική, του ΑΟΠΦ, ο οποίος πραγματοποίησε την ίδια διαδρομή, ενώ αγωνίστηκε και στο Ίλιον, το οποίο βοήθησε να ανέβει και μάλιστα δύο φορές, από την Γ’ στην Β’ Εθνική.Από τον Ίκαρο Καλλιθέας στη Μάνδρα για να ενισχύσει με την εμπειρία του την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας!Καλή σεζόν Λεωνίδα με υγεία,χωρίς τραυματισμούς!

 

 

Η ομάδα μας «ψηλώνει» στα 2.06 με τον 23χρονο center Κούνα Παναγιώτη.Έχει αγωνιστεί στην Άμιλλα Περιστερίου, στον Ηλυσιακό,στη Νίκη Αμαρουσίου και στον Δίωνα.Καλή σεζόν Παναγιώτη με υγεία,χωρίς τραυματισμούς!

 

 

Καλωσορίζουμε τον Ορέστη Λίτσο! Ο 34χρονος φόργουορντ με το εξαιρετικό μακρινό σουτ, αγωνίστηκε για μια διετία στον Αργοναύτη Ραφήνας (8,5 π.), ενώ από το 2018 ως και το 2021 ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανοδικής πορείας της Πεντέλης, έχοντας μάλιστα την τελευταία του σεζόν, και στο τότε πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής 10 πόντους με 55 εύστοχα τρίποντα.Καλή σεζόν Ορέστη με υγεία,χωρίς τραυματισμούς!

 

 

Δημήτρης Τσακίρης…Ο 37χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στην Πεύκη στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο στη Β´Εθνική.Έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή στις Εθνικές κατηγορίες, με την παρουσία του σε Αετό, Σπόρτιγκ, Μαρούσι, Πανερυθραϊκό.Καλή σεζόν Δημήτρη με υγεία,χωρίς τραυματισμούς!

 

 

Στον Μανδραϊκό ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ΞΑΝΑ!

Ο 29χρονος γκαρντ (1μ.85), ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό (Εφηβικό), στην Ένωση Ιλίου, στον Πανερυθραϊκό, στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και στη Νεανική Εστία Μεγαρίδας, επιστρέφει στον Μανδραϊκό για τη δεύτερη θητεία του!

«Η αλήθεια είναι ότι ο σύλλογος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να κάνει το βήμα παραπάνω. Όπως μας εξήγησαν από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Μανδραϊκού, η ομάδα φέτος είναι καλύτερα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Είχα, λοιπόν, την ευκαιρία να το διαπιστώσω εξ αρχής και μπορώ να πω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε ο Μανδραϊκός να πετύχει τους στόχους του. Γίνεται ουσιαστικά μια επανεκκίνηση και άπαντες στηρίζουν το νέο εγχείρημα. Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά και θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Θέλω να εδραιωθώ στον Μανδραϊκό και να συμμετάσχω σε αυτή τη διαδρομή. Να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε! Η ομάδα έχει στελεχωθεί με πολύ καλούς παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι οι κινήσεις είναι πάρα πολύ σωστές. Ο στόχος του Μανδραϊκού είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι υπάρχουν παράγοντες, όπως για παράδειγμα, οι τραυματισμοί που μπορεί να προκύψουν και να επηρεάσουν την πορεία μιας ομάδας. Να είμαστε υγιείς και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε. Βήμα-βήμα»

 

 

Ψηλώνουμε κι άλλο με τον power forward Γιώργο Μαυροειδή (25 ετών , 2,08)!!!

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την γραμμή των ψηλών κ να προσθέσει κ άλλο ύψος ….

Πέρσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας,ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα BC, Δάφνη Δαφνίου ,Μιλων ,Δραπετσώνα κ Π.Φάληρο.Καλή σεζόν Γιώργο με υγεία,χωρίς τραυματισμούς!