Παίκτης του Φιλίππου Βέροιας θα είναι και τη νέα σεζόν ο Νίκος Δημαλής, με τον 19χρονο σέντερ (2.07 ύψος) να συνεχίζει και επίσημα στον οργανισμό της Ημαθίας όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (18/9).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ανανεώσεων συνέχεια για την ομάδα μας, καθώς συμφώνησε για ακόμη έναν χρόνο με τον Νίκο Δημαλή. Ο φέρελπις, ύψους 2.07, Center είναι μόλις 19 ετών (10/08/2004) και θα αποτελεί έναν από τους “πύργους” της ρακέτας μας και για την ερχόμενη σεζόν.

Μετά την περσινή πρώτη του εμφάνιση στο υψηλό επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών κι έχοντας δουλέψει πολύ το καλοκαίρι σε ατομικό επίπεδο, ο Νίκος θα αγωνιστεί για δεύτερη χρόνια με τα “ερυθρόλευκα” του Φιλίππου Βέροιας, αποτελώντας ένα project και μια πολύ μεγάλη ελπίδα για το μέλλον.

Στις ολιγόλεπτες περσινές του συμμετοχές ο νεαρός Center με το αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση μέτρησε συνολικά 15 πόντους στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής (Παίδων-Εφήβων) του Ηρακλή κι έχει κληθεί κατά το παρελθόν στην Εθνική Παίδων.

Νικόλα σου ευχόμαστε καλή χρονιά, πάνω από όλα με υγεία και είμαστε σίγουροι ότι είσαι πλέον έτοιμος να αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά, “από παιδί να γίνεις άντρας”, να σκεπάσεις τα καλάθια σε άμυνα κι επίθεση και να βοηθήσεις αποφασιστικά την ομάδα μας στην πορεία πρωταθλητισμού που στοχεύει να διαγράψει.