Άρχισαν τα όργανα….

Πολλά πρωταθλήματα μπάσκετ αποφάσισαν να βάλουν οριστικό “λουκέτο” στην σεζόν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από τρεις μήνες αποχής. Το μεγάλο φαβορί όχι μόνο της σημερινής αναμέτρησης αλλά γενικά της BBL, η Bayern δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που ξέραμε και λογικά ηττήθηκε με 95-85 από μία ομάδα που “πέταγε φωτιές” στην επίθεση.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο (20-18), οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο παρκέ του Audi Dome και φάνηκαν πολύ πιο έτοιμοι για επίσημο παιχνίδι από τους Βαυαρούς του Oliver Kostic.

Το συγκρότημα του Jaka Lakovic θυμίζουμε πως βρισκόταν στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι την διακοπή με ρεκόρ 10-10, ενώ η Bayern με ρεκόρ 19-2 φιγούραρε στην κορυφή.

MVP των νικητών ο Tyler Harvey με 21 πόντους (7/7 δίποντα), από κοντά και ο Thomas Klepeisz με 17 πόντους (4/5 τρίποντα) και 5 ασίστ. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Vladimir Lucic με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ακόμα δεν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός οκτάδας, καθώς θυμίζουμε πως οι τέσσερις πρώτοι από τους πέντε του ομίλου θα προκριθούν εκεί, ενώ από την άλλη πλευρά η Ulm έχει κάνει πολύ σημαντικό βήμα για τα Play-Off.

Η Bayern αντιμετωπίζει μεθαύριο την Crailsheim Merlins ενώ η Ulm θα κοντραριστεί με την Oldenburg που σήμερα είχε ρεπό.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ