Η επόμενη (23/10) αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Euroleague η Bayern σαρώνει στην Ευρώπη και έχει κουφάνει τους πάντες στην διοργάνωση καθώς έχει σκορ 3-1 με 3 σερί νίκες. Οι δυο τελευταίες μάλιστα τρέλαναν τους πάντες καθώς ήταν εκτός έδρας επί της Maccabi Tel Aviv και της Fenerbahce.

Εντός Γερμανίας, όμως, η Bayern έχει θέματα. Και το έδειξε αυτό. Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» έτσι ηττήθηκε με 95-89 εντός έδρας από την Bayreuth στους ομίλους του γερμανικού Κυπέλλου.

Η Bayern έτσι βρίσκεται στην τελευταία θέση του Δ’ Ομίλου του γερμανικού Κυπέλλου με σκορ 0-2!

Από την επόμενη αντίπαλο (23/10) του Ολυμπιακού στην Euroleague κορυφαίος παίκτης στην ήττα από την Bayreuth ήταν ο Zipser, που πέτυχε 18 πόντους. Ο Amaize είχε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, ο Weiler-Babb είχε 13 πόντους, ο Johnson 10 και ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού, Wade Baldwin πέτυχε 10 πόντους, πήρε 1 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ και έκανε και 1 κλέψιμο.

Από την Bayreuth κορυφαίος ήταν ο Bartley, καθώς πέτυχε 25 πόντους, πήρε 2 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ και έκανε και 3 κλεψίματα. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Olisevicius με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Woolridge άγγιξε το double – double, καθώς είχε απολογισμό 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ