Τις επτά σερί νίκες έφτασε η ασταμάτητη Ludwigsburg, νικώντας με 80-77 τους Fraport Skyliners. Φυσικά αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στο τελικό τουρνουά του Μονάχου, καθώς είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στην Rasta Vechta.

Σήμερα το παιχνίδι, κόντρα στην ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν πολύ ισορροπημένο, με καμία ομάδα να μην καταφέρνει να αποσπαστεί. Άλλωστε οι Skyliners μετά και την σημερινή ήττα προβάλλουν ως το φαβορί να αποκλειστούν ως 5οι από τα Play-Off.

Το σύνολο του John Patrick φάνηκε να καθαρίζει το ματς, 77-72, με λιγότερο από δύο λεπτά να απομένουν αλλά οι Skyliners δεν τα παράτησαν και με τον Masiulis έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία. Μετά ανέλαβε ο Marcοs Knight ο οποίος στα 20″ για το τέλος έγραψε το 79-77. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, έκαναν φάουλ στον Knight ουσιαστικά σε νεκρό χρόνο και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 80-77.

Ο Knight εκτός από το Game-Winner έβαλε και άλλους 23 πόντους (25 συνολικά) με το απίστευτο 5/6 από το τρίποντο. Το MVP σπίτι του δικαιωματικά…

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Στις 21:30 η Alba Berlin θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της κόντρα στην Bamberg που κάνει την δική της πρεμιέρα καθώς την Κυριακή είχε ρεπό.