Τι σχέση έχουν οι φακίρηδες με τον Αϊναρς Μπαγκάτσκις και τις προπονήσεις που κάνει στους παίκτες της Μπάμπεργκ; Μην βιαστείτε να απαντήσετε: «καμία» και να θεωρήσετε με σιγουριά ότι το ένα θέμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το άλλο. Ε, λοιπόν, έχει και παραέχει. Ο Λετονός προπονητής της Μπάμπεργκ κάνει κάποιες… ασυνήθιστες και αληθινά extreme προπονήσεις στους παίκτες της γερμανικής ομάδας. Πόσο ασυνήθιστες και extreme; Τους βάζει να περπατάνε ακόμα και σε σπασμένα γυαλιά! Και όχι φορώντας τα παπούτσια τους. Ξυπόλητοι!

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Δεν ξέρουμε αν ο Λετονός το έκανε για να τους δείξει ότι δεν πρέπει να έχουν κανέναν φόβο ή να τους μάθει ότι  με την σωστή ισορροπία δεν πρέπει να φοβάται κανείς τίποτα και μπορεί να βαδίσει ακόμα και σε σπασμένα γυαλιά χωρίς να τραυματιστεί. Ξέρουμε, όμως, ότι οι παίκτες του με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Ζήση αναγκάστηκαν να περάσουν ξυπόλητοι πάνω από σπασμένα γυαλιά.

Ο Ελληνας παίκτης μάλιστα απαθανάτισε σε μια φωτογραφία αυτήν την απίστευτη και extreme άσκηση και την ανέβασε στις προσωπικές σελίδες του στα social media. Όπως είναι φυσικό η παράξενη φωτό έσπασε ταμεία και έγινε αμέσως viral!

Ο… ΦΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ