Ο Νίκος Ζήσης και η Μπάμπεργκ έριξαν τους τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή μετά από 4 χρόνια.

Ο Ελληνας παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το «αντίο» και αποχαιρέτισε την ομάδα με τον δικό του τρόπο. Ο 35χρονος γκαρντ τόνισε ότι πέρασε τέσσερα υπέροχα χρόνια στην Μπάμπεργκ, ότι γνώρισε σπουδαίους ανθρώπους, ότι εκεί ήταν το σπίτι του για μια τετραετία, ενώ ευχαρίστησε τον σύλλογο και τους οπαδούς για όλα.

Ο Νίκος Ζήσης ανέφερε: «Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στην Μπάμπεργκ. Είχα την ευκαιρία να πανηγυρίσω μεγάλες επιτυχίες. Μα το πιο σημαντικό ήταν πως γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που η σχέση μας έφτασε πέρα από τα όρια της ενεργής μου μπασκετικής καριέρας. Η Μπάμπεργκ ήταν το σπίτι για μένα και την οικογένειά μου για τέσσερα χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία εδώ. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στον σύλλογο και ειδικά τους οπαδούς μας που έκαναν κάθε ματς μια ξεχωριστή εμπειρία».

«Θα συνεχίσει την καριέρα του»

Στην ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε για τον Νίκο Ζήση και ο CEO της Μπάμπεργκ, Αρνε Ντιρκς, ο οποίος έκανε αναφορά στον χωρισμό, ευχαρίστησε τον Ελληνα παίκτη για όλα. Εβγαλε όμως, και είδηση, καθώς αποκάλυψε ότι ο Νίκος Ζήσης δεν θα αποσυρθεί από τα τα παρκέ και θα ψάξει ομάδα για να παίξει μπάσκετ και στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά ο Αρνε Ντιρκς τόνισε: «Είχαμε μια αληθινή συζήτηση σε επίπεδο εμπιστοσύνης. Κατά την διάρκειά της αποφασίσαμε από κοινού στο συμπέρασμα ότι το συμβόλαιό του που έληγε δεν θα ανανεωνόταν. Ο Νίκος (σ.σ.: Ζήσης) είναι  μια τεράστια προσωπικότητα και ένας απίστευτος αθλητής, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την επόμενη χρονιά να ανταγωνίζεται για 20η επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε για τα τελευταία 4 χρόνια. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το προσωπικό και αθλητικό μέλλον του».