Εζησαν μαζί τέσσερα χρόνια. Ηρθε η ώρα όμως, που είπαν το «αντίο». Ο Νίκος Ζήσης πήγε το 2015 στην Μπάμπεργκ αγαπήθηκε από τον κόσμο, έγινε σημείο αναφοράς της ομάδας. Ηρθε, όμως, η ώρα του χωρισμού. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Ζήσης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα. Όπως τόνιζαν οι Γερμανοί στο μήνυμά τους στο twitter οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ζήση, που έληξε και έτσι ο 35χρονος γκαρντ και η Μπάμπεργκ θα πάρουν πλέον χωριστούς δρόμους.

Οσο για την επόμενη μέρα του Νίκου Ζήση, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μείνει στα παρκέ ή θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα. Το πιο πιθανό είναι, πάντως, να παραμείνει στα γήπεδα.

 Ο Ζήσης έφυγε από την Μπάμπεργκ με 5 τίτλους στις αποσκευές του, καθώς σήκωσε 2 Πρωταθλήματα Γερμανίας (2016, 2017), 2 Κύπελλα Γερμανίας (2017, 2019) και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας (2015).

Επαιξε στην ομάδα 151 αγώνες στην Γερμανική Λίγκα και 98 στα ευρωπαϊκά Κύπελλο. Φέτος είχε μ.ο. 7.24 πόντους, 2,53 ριμπάουντ  και 3,29 ασίστ στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ στο BCL είχε 7,2 πόντους, 3,3 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ.

«Αρχοντας των δαχτυλιδιών»

Η ομάδα τον αποχαιρέτισε με ένα ξεχωριστό post στο twitter όπου η Μπάμπεργκ τον ευχαριστούσε για όλα και τον χαρακτήριζε «άρχοντα των δαχτυλιδών».

Αναλυτικά το post ανέφερε: «Ευχαριστούμε Νίκο Ζήση. Μετά από 4 επιτυχημένα χρόνια και 4 τίτλους, λέμε «αντίο» στον «άρχοντα των δαχτυλιδιών». Η ομάδα μαζί με τον Νίκο Ζήση αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιό του που έληγε».

 

 ΤΟ POST ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

 

O ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ