Η Fraport Skyliners Frankfurt υποδέχθηκε την Alba Berlin , με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων στο άδειο Audi Dome και εν τέλει να «πέφτουν» με 81-72.

Το Πρωτάθλημα της Γερμανίας έχει αρχίσει για τα καλά από χθες, με τη Gottingen να παίρνει τη σημαντική πρώτη νίκη, μετά την επανέναρξη, επί της Crailsheim Merlins με 89-78, ενώ στο ματς της Bayern με την Ulm, οι Βαυαροί εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν με σκορ 95-85.

Στην σημερινή (7/6) πρώτη αναμέτρηση του B’ ομίλου της BBL, η γνωστή μας απ’ την Euroleague, Alba Berlin κατάφερε να σταθεί στο ύψος της και εν τέλει να επικρατήσει της Fraport Skyliners Frankfurt με σκορ 81-72.

Να θυμίσουμε πως η ιστορία των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι 9 νίκες της Alba, έναντι 8 της Fraport Skyliners Frankfurt, πράγμα που σημαίνει πως τα μεταξύ τους παιχνίδια εξελίσσονται ανέκαθεν  σε ντέρμπι.

Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι από τα πρώτα κιόλας λεπτά, το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το πρώτο ημίχρονο όντας μπροστά με +2 και 39-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα κύλισαν στο ίδιο μοτίβο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν την Alba από την περιφέρεια έχοντας 8/18 σουτ τριών πόντων, έως τις αρχές της τρίτης περιόδου, αλλά η Alba αντέδρασε σωστά, με γνώμονα την καλή της άμυνα, όπου συνεχίστηκε μέχρι το τέλος κι κατάφερε να αναδειχθεί αυτή νικήτρια με σκορ 81-72

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ
 

Tags:
BBL