Τέσσερις ημέρες μετά την ήττα από την Burgos, η Real Madrid έχασε ξανά!

Αυτή τη φορά όχι με τέσσερις πόντους σε ντέρμπι αλλά πολύ άνετα, από την Morabanc Andorra, η οποία έκανε το τέλειο παιχνίδι και ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς σήμερα έπαιζε το… τελευταίο της χαρτί.

Το συγκρότημα του Navarro έλεγξε από το πρώτο λεπτό το ρυθμό του αγώνα και ουδέποτε ανησύχησε, φτάνοντας σε μία σπουδαία και μεγάλη σε εύρος επικράτηση (91-75). Χαρακτηριστικό της υπεροχής της Andorra στο La Fonteta είναι το γεγονός ότι κέρδισε και τις τέσσερις περιόδους στο επιμέρους σκορ!

MVP των νικητών και δήμιος της ομάδας του Pablo Laso, ο άλλοτε παίκτης της Gran Canaria, Clevin Hannah, με 23 πόντους σε κάτι λιγότερο από 21 λεπτά!

Για την αγνώριστη “Βασίλισσα”, που πλέον χρειάζεται νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ουραγό του γκρουπ Zaragoza αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων, ο Facundo Campazzo πάλευε μόνος του (18 πόντους, 6 ασίστ, 26 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης)!

Οι δύο θέσεις πρόκρισης στα ημιτελικά της ACB θα κριθούν την Παρασκευή αλλά σήμερα το βράδυ (22:30) Burgos και Valencia που έχουν ρεκόρ 2-1 μπορούν να κάνουν… άλμα για την τετράδα με νίκη μένοντας μόνες στην κορυφή του ομίλου. Στο 2-2 είναι η Real, η Andorra, η Gran Canaria και στο 1-3 η Zaragoza που κέρδισε πάντως νωρίτερα με 85-76 την Gran Canaria.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ