Ζωντανή παρέμεινε η Unicaja Malaga στο “κυνήγι” της ημιτελικής φάσης μετά τη νίκη της κόντρα στην Badalona με 98-89.

Η ομάδα του Casimiro Palomo παρά το γεγονός πως στο πρώτο δεκάλεπτο δεν κατάφερε να παρουσιαστεί έτοιμη και βρέθηκε να χάνει με διαφορά 7 πόντων στη λήξη του (20-13), άλλαξε την εικόνα της πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με μεγάλη ευστοχία και πιεστική άμυνα η Malaga κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τρεις πόντους υπέρ της διαφορά (39-36).

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο, με τη βοήθεια του Axel Bouteille κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά που “έχτιζε” και στο τελευταίο δεκάλεπτο με αρκετά καλή παρουσία τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα κατάφερε να “λυγίσει” την αντίσταση της αξιόμαχης Badalona και έφτασε στο τελικό σκορ 98-89 υπέρ της.

Για τους νικητές, ξεχώρισε φυσικά ο Axel Bouteille που “σταμάτησε” στους 28 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα, ενώ για την ομάδα του Carles Duran σε καλή βραδιά βρέθηκε ο συνήθης ύποπτος Klemen Prepelic που σημείωσε 26 πόντους. Παράλληλα, επάξια δίπλα του στάθηκε και ο Conor Morgan που σημείωσε 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 36-39, 56-61, 89-98

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ