Το “διπλό” της αγωνιστικής πανηγύρισε η Unicaja Malaga χθες (11/10), καθώς επικράτησε στην έδρα της Valencia με 71-66 μετά από μια τρομερή εμφάνιση.

Με “όπλο” της την άμυνά της, η Malaga έφτασε σε μια από τις πιο σημαντικές της νίκες για φέτος. Μάλιστα, το παιχνίδι “έγειρε” κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα, καθώς η Malaga “ανέβασε στροφές”.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Tim Abromaitis που σημείωσε 20 πόντους και πήρε παράλληλα και 5 ριμπάουντ. Από την αντίπερα όχθη βέβαια ο “συνήθης ύποπτος” Bojan Dubljevic ξεχώρισε, σημειώνοντας 15 πόντους και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Nikola Kalinic με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ. 

Valencia – Unicaja Malaga 66-71

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, η Badalona κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη απέναντι στην ανταγωνιστική Bilbao με 88-81. Οι γηπεδούχοι έδειξαν για ποιο λόγο έχουν ξεκινήσει τόσο “ζεστά” στο φετινό πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα της Liga Endesa, εν αντιθέσει με την Bilbao που αναζητά ακόμα τα “πατήματά” της στο παρκέ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Albert Ventura, ο οποίος “σταμάτησε” στους 15 πόντους, ενώ 14 πόντους και 13 αντίστοιχα πρόσθεσαν οι Pau Ribas και Ante Tomic. Από την άλλη πλευρά, η Bilbao είχε τον Jarosław Zyskowski σε εξαιρετική βραδιά, καθώς σημείωσε 19 πόντους.

Joventut Badalona – Bilbao 88-81

Εύκολο έργο είχε η Real Madrid μέσα στην έδρα της Gran Canaria, καθώς δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της και έφτασε στο “διπλό” με σκορ 90-65.

Για την ομάδα του Pablo Laso ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες, καθώς έπαιξε εξαιρετικό και ομαδικό μπάσκετ, με τον Edy Tavares να είναι ο πρώτος σκόρερ των “Μαδριλένων” με 15 πόντους, ενώ για την Gran Canaria ξεχώρισε ο Stan Okoye, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους.

Gran Canaria – Real Madrid 65-90

Tέλος, η αγωνιστική δράση της ACB χθες (11/10) “έκλεισε” με ένα ματς για “γερά νεύρα”. Ένα Ισπανικό ντέρμπι με “τα όλα του”. Στο τέλος, η San Pablo Burgos όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους δύο βαθμούς κόντρα στην Baskonia, επικρατώντας με 91-89.

Για τους νικητές και πρωταθλητές του Basketball Champions League, ξεχώρισε ο Dejan Kravić, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, ενώ για τη μαχητική Baskonia ξεχώρισε ο Rokas Giedraitis με τους 19 πόντους που σημείωσε.

San Pablo Burgos – Baskonia 91-89

Δείτε τη στατιστική των αναμετρήσεων ΕΔΩ