Η ομάδα των Φώτη Κατσικάρη και Ιωάννη Μπουρούση δεν τα κατάφερε κόντρα στη Real Madrid και “λύγισε” από την ασυναγώνιστη ευστοχία των “Μαδριλένων” στο τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι από το πρώτο μάλιστα δεκάλεπτο έδειξε πως η ομάδα του Pablo Laso ήταν καλύτερη και διέθετε μεγαλύτερη ευστοχία, ιδιαίτερα από τη γραμμή των 6,75 μέτρων. Παρά το εις βάρος της σκορ με 37-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου, η Gran Canaria πάλεψε και μπήκε λίγο στο παιχνίδι, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους με διαφορά μείον 10 πόντους (58-48).

Το τρίτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε ως το δεκάλεπτο με τη λιγότερη ποιότητα παιχνιδιού, καθώς οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες και πραγματοποίησαν αρκετά λάθη. Ωστόσο, η Gran Canaria στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου μείωσε στους 7 πόντους διαφορά (69-62). Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως εξελίχθηκε σε μονόλογο, καθώς η Real Madrid “εκτόξευσε” τη διαφορά και κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος με 91-73.

Για την ομάδα του Pablo Laso ξεχώρισαν οι Jaycee Carroll και Sergio Llull που σημείωσαν από 19 πόντους έκαστος. Από την άλλη, ο Φώτης Κατσικάρης είχε τον Matt Costello σε εξαιρετική βραδιά, καθώς ο Aμερικανός “σταμάτησε” στους 26 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 37-16, 58-48, 69-62, 91-73

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ