Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Thomas Heurtel και της ομάδας της Barcelona από το παιχνίδι με την Efes και μετά δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει εύκολα και δη στο άμεσο μέλλον.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε μετά την…εγκατάλειψη του Γάλλου guard στο αεροδρόμιο της Πόλης όταν αποκαλύφθηκε ότι συζητάει με την Real αντί της Fener που είχε δηλώσει εξαρχής. Το...έργο συνεχίστηκε με την Barca να αποφασίζει να τον θέσει ουσιαστικά εκτός ομάδας στέλνοντας τον να κάνει προπονήσεις με την Β’ ομάδα του συλλόγου και τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με το Καταλανικό Esports3 η ομάδα αποφάσισε να τον διώξει και από την ΔΕΥΤΕΡΗ(!!) ομάδα του συλλόγου αναγκάζοντας τον να κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο σήριαλ αυτό ο Γάλλος έχει την αμέριστη στήριξη παιχτών της Εuroleague όπως ο Mike James, της ένωσης παιχτών Ισπανίας που μέσω ανακοίνωσης κατακεραύνωσε την Καταλανική ομάδα για την στάση της ιδίως στο θέμα του αεροδρομίου αλλά και του πρώην κατοίκου Βαρκελώνης Τyrese Ryse ο οποίος στο σύντομο πέρασμα του από τον σύλλογο βίωσε κάτι παρόμοιο.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε πως θα λήξει το σήριαλ αυτό αφού η Barcelona δείχνει να ωθεί την  όλη κατάσταση στα άκρα.