Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έκλεισε στην Murcia και από τη νέα σεζόν θα δηλώβει κάτοικος Ισπανίας. Δεν θα ζει όμως, μόνος του στην ισπανική πόλη. Στο πλευρό του θα έχει την μητέρα του Βερόνικα, ενώ τον Νοέμβριο θα επισκεφθεί την μαμά Αντετοκούνμπο και τον μικρό αδελφό του στην Murcia και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Murcia, Alejandro Gomez μίλησε στο «Radio MARCA» για την μεταγραφή του Άλεξ Αντετοκούνμπο στην ισπανική ομάδα.

Ο Gomez αποκάλυψε ότι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα έχει δίπλα του την μητέρα του, καθώς θα πάει να μείνει μαζί του στην Murcia. Από την άλλη αποκάλυψε ότι στην πόλη θα έρθει για να τους επισκεφθεί το Νοέμβριο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Alejandro Gomez μίλησε και για τις επαφές που είχε η ομάδα και με τον «Greek Freak», καθώς είχε κι αυτός ρόλο στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του αδελφού του.

Αναλυτικά ο Alejandro Gomez είπε:  «Ψάχναμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Άλεξ Αντετοκούνμπο ώστε να ενισχύσουμε την ανδρική και την εφηβική ομάδα της Murcia. Μιλήσαμε αρχικώς με τους ατζέντηδες του Άλεξ κι εν συνεχεία συνομιλήσαμε με τον αδελφό του, τον Γιάννη. Η δουλειά που θα κάνει με τον κόουτς Sito Alonso ήταν καθοριστικός παράγοντας. Θα έλθει να ζήσει στη Murcia με τη μητέρα του.

Σίγουρα το επώνυμο Αντετοκούνμπο παίζει τεράστιο ρόλο στο marketing. Δεν περιμέναμε αυτή την… έκρηξη στα Media!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώριζε ήδη την ομάδα της Murcia και τον Sadiel Rojas από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μας είπε, μάλιστα πως σχεδιάζει να έλθει στη Murcia τον Νοέμβριο για να δει τον αδελφό του και τη μητέρα του».