Τον Κώστα Βασιλειάδη παρουσίασε επίσημα η Ομπραντόιρο. Ο Έλληνας γκαρντ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την τρίτη θητεία του στην ισπανική ομάδα και δηλώνει καθόλα έτοιμος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ανακοίνωση του από την ομάδα ο Βασιλειάδης παραδέχτηκε πως ήταν έτοιμος να σταματήσει το μπάσκετ, όμως η επιμονή και το πείσμα του τον οδήγησαν στο σωστό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλειάδη:

«Πέρασα τρία πολύ δύσκολα χρόνια και μάλιστα σκεφτόμουν σοβαρά να σταματήσω. Την περσινή σεζόν, όμως, είπα “πάμε για τα πάντα”. Ήθελα να παίξω στο υψηλό επίπεδο στην ισπανική λίγκα και όταν μίλησα με την ομάδα για την πρότασή της είπα “ναι” σε πέντε λεπτά».

Για το τι είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα: «Ήμουν 100% σίγουρος ότι ήθελα να έρθω εδώ κι όταν μίλησα με τον κόουτς για την προοπτική της ομάδας με θεωρούσε ήδη παίκτη της. Μου είπε ότι θα έχω ένα σημαντικό ρόλο, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Θα δώσω τα πάντα για την Ομπραντόιρο και για τον προπονητή, ωστόσο όλοι οι παίκτες μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Από την πλευρά μου, ελπίζω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες κι αυτούς που είναι ήδη εδώ, γιατί όλοι έχουν το ταλέντο για να δουλέψουν σκληρά».

Για τις δυνατότητες της Ομπραντόιρο: «Νομίζω ότι έχουμε πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλους τους αντιπάλους μας, αλλά χωρίς φόβο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια φέτος και στο τέλος θα δούμε πού θα βρεθούμε».