Στην Barcelona θα πρέπει να δοθεί το φετινό πρωτάθλημα, εάν η λίγκα της Ισπανίας αποφασίσει τη διακοπή υποστήριξε ο παίκτης της καταλανικής ομάδας, Alex Abrines.

«Εάν τα τεστ γίνονται συχνά και τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, τότε πιστεύω ότι οι παίκτες θα δεχτούν να παίξουν. Άλλωστε, είναι κάτι που θέλουν. Το μόνο κακό, εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, σε μία πόλη είναι ότι οι παίκτες των ομάδων που θα προκριθούν στον τελικό, θα λείπουν 20 ημέρες από τα σπίτια τους»,. δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Για την περίπτωση που δεν συνεχιστεί η λίγκα της Ισπανίας, ποια ομάδα θα πρέπει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, ο Abrines είπε: «Πιστεύω ότι η Barcelona θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Εάν η Real Madrid ήταν πρώτη θέση, τότε θα ήταν δίκαιο να το πάρει η Real. Παίζαμε έξι μήνες στη διοργάνωση και εάν δεν πάρει τον τίτλο ο πρώτος στη βαθμολογία, τότε καταργείς τους έξι μήνες δουλειάς, για δύο μήνες που δεν παίχτηκαν».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιον θα έπαιρνε στη Barcelona εάν μπορούσε, επέλεξε τον Doncic των Mavericks αλλά δεν πιστεύει ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό ποτέ λόγω του παρελθόντος του στη Real Madrid.