Σε απομόνωση είχαν μπει οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Barcelona μετά τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα. Ο Νικ Καλάθης όμως, φαίνεται να «έσπασε» την καραντίνα και να βγήκε έξω για φαγητό χθες. Αυτό ισχυρίζεται η «La Vanguardia», η οποία ανέφερε ότι «συνέλαβε» με τον φωτογραφικό της τον Νικ Καλάθη, να έχει «σπάσει» την καραντίνα, που υπάρχει στην Barcelona και να τρώει χθες (5/10) σε εστιατόριο!

Η Barcelona έχει… χτυπηθεί με δύναμη τελευταία από τον Covid-19. Αρχικά η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Saras Jasikevicius και ο συνεργάτης του Darius Maskoliunas βρέθηκαν «θετικά» στον ιό, Στη συνέχεια η ομάδα ανακοίνωσε ότι άλλα τρία άτομα των Καταλανών βρέθηκαν «θετικά», τα οποία πάντως δεν κατονομάστηκαν.

Έτσι ο σύλλογος έβαλε σε καραντίνα άπαντες στην ομάδα ως την Τετάρτη. Σύμφωνα όμως, με το ρεπορτάζ της «La Vanguardia» στο οποίο υπήρχε και η επίμαχη φωτό ο Έλληνας γκαρντ αγνόησε την εντολή αυτή και βγήκε για φαγητό με την οικογένειά του χθες.

Το ρεπορτάζ αναπαρήγαγαν κι άλλα μεγάλα ΜΜΕ της Ισπανίας, όπως η «Marca». Κάποια άλλα ΜΜΕ, πάντως, το πήγαν και παραπέρα. Η «Tarragonadigital» ανέφερε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Καλάθης… έβγαινε σκαστός.

Το ισπανικό ΜΜΕ ανέφερε ότι ο Καλάθης δεν έμεινε σπίτι ούτε την Κυριακή (4/10) και ήταν και πάλι έξω.

Το βέβαιο είναι ότι η Barcelona θα εξετάσει το θέμα κι αν ο παίκτης των Καταλανών κριθεί «ένοχος» θα φάει γερό πρόστιμο.

 

Δείτε το ρεπορτάζ της «La Vanguardia» ΕΔΩ