Η Murcia κυριάρχησε στο παρκέ σήμερα κόντρα στην Real Betis, πανηγυρίζοντας σημαντικό διπλό, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να διαμορφώνεται στο 55-84.

Για τη Murcia ντεμπούτο έκανε ο Κώστας Βασιλειάδης, ενώ λίγο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο άλλος Έλληνας της ομάδας, Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Με τη νίκη αυτή η Murcia ανέβηκε στο 12-17, ενώ από την άλλη μεριά η Betis έπεσε στο 8-21, παραμένοντας στα χαμηλά “στρώματα” του βαθμολογικού πίνακα της ACB.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Isaiah Taylor, ο οποίος “σταμάτησε” στους 21 πόντους. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο James Webb III, ο οποίος έφτασε και στο “double-double” μετρώντας 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Κώστας Βασιλειάδης στο ντεμπούτο του με τη Murcia σημείωσε 12 πόντους με 4/10 τρίποντα, πήρε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκανε 2 κοψίματα και 1 κλέψιμο σε 18 λεπτά συμμετοχής. Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένα 1:59 χωρίς να προλάβει να κάνει κάτι.

Από την άλλη μεριά για την Βetis ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο άλλοτε “πράσινος” James Feldeine, ο οποίος τελείωσε το ματς με 14 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Youssoupha Ndoye, ο οποίος σκόραρε 9 πόντους και “κατέβασε” 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 28-43, 44-65, 55-84

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ