Το όλο στόρι μπορεί να φαντάζει σκληρό, αλλά δεν είναι. Μπορεί να φαντάζει σαν σκληρό καψώνι. Δεν είναι έτσι όμως, Έγινε στο πλαίσιο της πλάκας. Οι παίκτες της Burgos έκαναν ένα τρομερό «βάπτισμα» του πυρός στον συμπαίκτη τους, Oliver Bieshaar, που έκανε ντεμπούτο και έδωσαν τα μαλλιά του στον καραφλό προπονητή τους, Joan Panarroya.

Ο Oliver Bieshaar έκανε ντεμπούτο με την ομάδα στο ματς με Valencia και οι συμπαίκτες του, αποφάσισαν να του κάνουν ένα… τρομερό «βάπτισμα του πυρός». Σκέφτηκαν να τον κουρέψουν γουλί, για να θυμάται φυσικά για πάντα το ντεμπούτο του.

Είπαμε ότι το όλο σκηνικό έγινε στο πλαίσιο της πλάκας. Έτσι το είδε και ο Oliver Bieshaar, ο οποίος δέχτηκε φυσικά να συμμετέχει στην όλη πλάκα.

Έτσι ο παίκτης της Burgos κουρεύτηκε γουλί από τους συμπαίκτες του.

Η πλάκα όμως, δεν έμεινε εκεί. Είχε και συνέχεια. Οι μπασκετμπολίστες της ισπανικής ομάδας θέλησαν να κάνουν πλάκα και με τον προπονητή της ομάδας τους. Να σημειώσουμε ότι ο Joan Penarroya δεν έχει διόλου πλούσια κόμη. Καραφλός είναι.

Οι παίκτες λοιπόν, πήραν τα μαλιά του Bieshaar, τα έβαλαν σε ένα φάκελο και τα έστειλαν στον κόουτς της ομάδας.

Ο Joan Panaroya φυσικά και δεν τσατίστηκε και μετείχε έτσι κι αυτός στην πλάκα. Οι παίκτες απαθανάτισαν το όλο σκηνικό σε ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στα social media.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Cuando tu vestuario está lleno de trolls, pasan cosas como estas: 1 El precio de debutar en ACB para Oliver Bieshaar 2 La donación a Joan Peñarroya.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη San Pablo Burgos (@sanpabloburgos) στις