Ο Pau Gasol ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Barcelona. O 40χρονος μύθος του μπάσκετ, που αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, τους μπλαουγκράνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Στο περιθώριο των εξετάσεων είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του συλλόγου Joan Laporta.

Η είδηση όμως, δεν είναι εκεί. Η είδηση είναι ότι ο Gasol αποκάλυψε το πρόσωπο που τον έκανε να σκεφτεί για πρώτη φορά σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Barcelona.

O 40χρονος παίκτης αποκάλυψε ότι όλα άρχισαν να δρομολογούνται μετά από μια κουβέντα που είχε με μια άλλη θρυλική μορφή του ισπανικού μπάσκετ και των Καταλανών τον Juan Carlos Navarro.

Ο Pau Gasol τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από μια κουβέντα που είχε με τον μύθο των μπλαουγκράνα και στέλεχος πλέον της διοίκησης της ομάδας.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι είχε μεν ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες για να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά θα επέστρεψε στην γηραιά ήπειρο μόνο για να παίξει στην Barcelona.

Ο Pau Gasol ανέφερε για το όλο θέμα: «Όλα άρχισαν από μια κουβέντα με τον Juan Carlos Navarro. Μίλησα μαζί του σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής μου στην Ευρώπη. Είχα ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες όμως θα γύριζα στην Ευρώπη μόνο για την Μπαρτσελόνα».