Το θέμα του πολύκροτου διαζυγίου του Thomas Heurtel με την Barcelona έφτασε σήμερα στο τέλος του μετά την επίσημη αποδέσμευση του Γάλλου γκαρντ από τους Καταλανούς. Η όλη υπόθεση έμοιαζε με σίριαλ, που τα είχε όλα μπηχτές, μαχαιριές στην πλάτη.

Ο παίκτης είχε μπει στην μαύρη λίστα του Saras Jasikevicius και έπαιζε ελάχιστα. Οι Καταλανοί δεν τον ήθελαν. Όταν έμαθαν όμως, ότι έχει κλείσει στην Real έγιναν… μπαρούτι παρά το γεγονός ότι τον είχαν… βάλει στο ψυγείο. Μάλιστα η ομάδα έφτασε στο σημείο να μην τον βάλει στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη μετά το ματς με την Efes. Τον άφησαν να γυρίσει μόνος του με άλλη πτήση στην Βαρκελώνη.

Οι «μπλαουγκράνα» τον αποδέσμευσαν σήμερα και ο Γάλλος που έχει κλείσει στην Real για 1 συν 1 χρόνια, πήρε θέση στα όσα έγιναν μέσα από ποστ που έκανε στις σελίδες του στα social media.

Ο Heurtel, πάντως, ήταν ήπιος. Ούτε καντήλια έριξε κατά της Barcelona, ούτε κατάρες έριξε για τον τρόπο που του φέρθηκε η πρώην πια ομάδα του. Κάθε άλλο. Απλά τόνισε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να καταδικάζει κάποιον αν δεν ξέρει όλες τις πτυχές μιας ιστορίας.

Αναλυτικά ο Thomas Heurtel ανέφερε:

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, βάζοντας στην άκρη τον φανατισμό και δείχνοντας ότι για να έχει κανείς αξίες, πρέπει να είναι αντικειμενικός και δίκαιος. Να  μην κρίνετε και να μην καταδικάζετε κάποιον χωρίς να γνωρίζετε και τις δυο πτυχές της ιστορίας! Ευχαριστώ»

 

TO POST TOY THOMAS HEURTEL