O Jaycee Carroll αναφέρθηκε στη ζωή του μετά το μπάσκετ ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που χώρισαν τους δρόμους τους η Real Madrid και ο Pablo Lasso.

 

Στην Ισπανία για να βραβευτεί από ένα τοπικό μέσο βρίσκεται ο Jaycee Carroll, ο οποίος παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στη Marca και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του μετά την απόσυρση από το μπάσκετ, αλλά και για το άκομψο διαζύγιο της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πάμπλο Λάσο.

“Είμαι χαρούμενος και πολύ απασχολημένος στις ΗΠΑ. Ασχολούμαι με τα οικονομικά, τις επενδύσεις, δουλεύω στη φάρμα μας, προπονώ την ομάδα μπάσκετ της κόρης μου. Αλλά μου λείπει πολύ και η Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας πέρασα ενά μισή χρόνο μόνος μου με τη μεγάλη μου κόρη. Δεν ήθελα να ζω τέτοια ζωή. Έχω οικογένεια και θέλω να είμαι μαζί τους. Δεν έβλεπα πιθανό να επιστρέψουν από την Αμερική για να είμαστε όλοι μαζί (σσ. στην Ισπανία). Ήταν όλοι ήδη αρκετά δεμένοι με τους παππούδες και με τα ξαδέρφια τους. Η γυναίκα μου κυνηγούσε κάποια όνειρα που είχε βάλει στην άκρη για να είναι μαζί μου. Ήταν η σειρά της. Οπότε τον Ιανουάριο αποφάσισα ότι δεν θα παίξω άλλο και μίλησα με τη Ρεάλ για να κλείσουμε όμορφα αυτό το κεφάλαιο”, ανέφερε σε πρώτη φάση ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της βασίλισσας.

“Είναι παράξενη (σσ. η αποχώρηση του Λάσο). Είχε κερδίσει τόσα πολλά, οπότε δικαιούταν να επιλέξει αν ήθελε να μείνει ή να φύγει. Είναι ενήλικος και μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του, μαζί με την οικογένεια και τους γιατρούς του. Δεν συνέβη έτσι. Τώρα κοουτσάρει ο Τσους Ματέο και η ομάδα είναι εξαιρετική. Είναι στις πρώτες θέσεις σε όλες τις διοργανώσεις”, είπε ακόμα.