Ο Charles Jenkins δεν έμεινε ούτε μισή μέρα άνεργος μετά τα σημερινά σενάρια (επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα) που ανέφεραν ότι ο Αμερικανός και ο Ολυμπιακός προχωράνε σε διαζύγιο. Ο 32χρονος παίκτης βρήκε νέα ομάδα, καθώς έκλεισε στην ισπανική Tenerife.

Ήδη από χθες, άλλωστε το basketblog.gr σας ενημέρωσε χθες μετά το ματς με την Khimki ότι στην ομάδα αρχίζει ξεκαθάρισμα και ότι ο Jenkins αποχωρεί μαζί με τον Harisson και πιθανότατα και τον Ellis.

Σήμερα τα σενάρια που έλεγαν ότι ο 32χρονος γκαρντ «τελείωσε» από τους ερυθρόλευκους, επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα από τον ίδιο τον μάνατζερ του παίκτη, τον Misko Raznatovic, ο οποίος έγραψε στο twitter ότι ο Charles Jenkins έκλεισε την Tenerife και θα αποκτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την εμπειρία της ACB.

H ισπανική ομάδα μάλιστα κάνει μια πολύ σπουδαία σεζόν φέτος, καθώς είναι στην 3η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα με σκορ 22-5 ως τώρα.

Ο Αμερικανός πάντως, θα παίζει με την ομάδα μόνο εντός των ισπανικών τειχών, καθώς δεν έχει δικαίωμα να παίξει με την Tenerife στο Final 8 του Basketball Champions League, στο οποίο έχει προκριθεί ο ισπανικός σύλλογος.

O Jenkins έμεινε σε πολύ ρηχά νερά φέτος με τον Ολυμπιακό. Έπαιξε σε 21 ματς με την ομάδα στην Euroleague και ο απολογισμός του ήταν 2,9 πόντοι (με 67,7% στα δίποντα όπου είχε 21/31 και 42,5% στα τρίποντα, όπου είχε 17/40), 1,2 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ, 0,8 κλεψίματα σε 15΄.52΄΄.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ MISKO RAZANATOVIC