Ο Sergio Llull τα γύρισε και έκανε «κωλοτούμπα». Ο Ισπανός γκαρντ της Real είδε δεχτεί «κράξιμο» από παντού για την ειρωνεία που είχε κάνει για τα λεφτά που δίνει η Barcelona στις μεταγραφές και έδωσε και για τον Νικ Καλάθη.

Ο Sergio Llull προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους. Ο Ισπανός γκαρντ προσπάθησε να απολογηθεί εξηγώντας ότι δεν εννοούσε κάτι κακό και απλά εξέφρασε την έκπληξή του για τις επενδύσεις που κάνει τα δυο τελευταία χρόνια η «αιώνια αντίπαλος» της ομάδας του.

Μέσα σε όλα ζήτησε και συγγνώμη σε όσους ένιωσαν άσχημα με το σχόλιο που έκανε.

Αναλυτικά ο παίκτης της «βασίλισσας» έγραψε σε post… απολογία που έκανε στο twitter: «Δεν είπα ότι έχουν περισσότερα ή λιγότερα χρήματα. Απλά εξέφρασα την έκπληξή μου για την επένδυση της τελευταίας διετίας. Δεν ασκώ κριτική και σίγουρα θα είναι καλό για το πρωτάθλημά μας να έχει τόσα αστέρια. Συγνώμη αν κάποιος ένιωσε άσχημα με αυτό».

Oλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης των Μαδριλένων  Llull έκανε ένα post στο twitter για τη μεταγραφή του Καλάθη στο οποίο έγραψε: «Τρελή παρέλαση, ε;» και δίπλα στο σχόλιό του έβαλε πολλά emojis που έδειχναν λεφτά με φτερά!

Αμέσως δέχτηκε πυρά από παντού. Μέχρι και η φίλα προσκείμενη στην Real, εφημερίδα Marca, τον κριτικάρισε.

Τελικά άλλαξε στάση κατάλαβε ότι προκάλεσε ντόρο και μπήκε στο μάτι του κυκλώνα και έκανε μια εντυπωσιακή «κυβίστηση»!

 

H «ΑΠΟΛΟΓΙΑ» TOY LLULL

 

 

 TO POST TOY LLULL ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ BARCELONA