Αντε να πούμε ότι οι κόρες του πήραν από το… DNA του και πιστοποίησαν ότι λέει αλήθεια εκείνη περίφημη ρήση: «Το μήλο κάτω απ’ την μηλιά θα πέσει». Ο παλαίμαχος παίκτης και εμβληματικός αρχηγός της Barcelona, Juan Carlos Navarro ανέβασε δυο βίντεο στα οποία οι κόρες του Lucia και Elsa Navarro έκαναν τρίποντα στο γήπεδο μπάσκετ που έχει η οικογένεια στην αυλή της.

Οι δυο κόρες του Ισπανού βετεράνου παίκτη έδειξαν ότι είναι κι αυτές αληθινές «μπόμπερς» και έχουν πάρει το ταλέντο του πατέρα τους στο σουτ και έβαζαν τα τρίποντα με κλειστά μάτια.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Είπαμε στην αρχή ότι το DNA των δεσποινίδων Navarro δικαιολογεί την μεγάλη κλάση που έχουν στο σουτ.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ποιο άθλήμα ακολουθούν οι Lucia και Elsa Navarro; Η απάντηση είναι εύκολη. Με το μπάσκετ ασχολούνται φυσικά και μάλιστα από πολύ μικρές.

Πως όμως, να δικαιολογήσει κανείς όμως, ότι και η γυναίκα του «La Bomba», η Vanessa Garcia Sanz, είναι κι αυτή δεινή σουτέρ. Και δεν το λέμε έτσι αυτό. Το λέμε με… ντοκουμέντα, που ανέβηκαν στα social media.

Αρχικά είχαν ανέβει βιντεάκια με τις κόρες του Navarrο που έβαλαν τα τρίποντα με κλειστά μάτια. Τώρα ανέβηκε και ένα βίντεο με την γυναίκα του, στο οποίο η Vanessa Garcia Sanz μιμείται τις κόρες της και βάζει 5/5 τρίποντα!

Τελικά σόι πάει το βασίλειο στην οικογένεια Navarro.

 

H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ NAVARRO ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ