Η Real έζησε χθες μια πολύ δύσκολη στιγμή και είδε στο βιβλίο της ιστορίας να προστίθεται μια ολόμαυρη σελίδα. Η πανάκριβη και πανίσχυρη ομάδα της «βασίλισσας» αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος και έμεινε στον άσο. Η Real είχε να ζήσει κάτι παρόμοιο από το 2008.

Ο προπονητής της Real, Pablol Laso, μίλησε για τον «καταποντισμό», αλλά δεν μπόρεσε να τον δικαιολογήσει και να πει ακριβώς τι έφταιξε για την… τραγωδία και τον αποκλεισμό..

Ο Ισπανός κόουτς προτίμησε να πει ότι η ομάδα ήταν εξαιρετική ως τις 12/3, αλλά στο τουρνουά της επανέναρξης της ACB δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Για το τι έφταιξε και η ομάδα αποσυντονίστηκε μετά την διακοπή λόγω του κορονοϊού και στη επανεκκίνηση της σεζόν ήταν αλλού γι’ αλλού με αποτέλεσμα να αποκλειστεί, ο Ισπανός δεν είπε λέξη.

Από την άλλη ο κόουτς των Μαδριλένων τόνισε ότι εκτιμάει την δουλειά της ομάδας.

Αναλυτικά ο προπονητής της Real είπε: «Είχαμε εξαιρετική ισορροπία μέχρι τις 12 Μαρτίου. Μέχρι τότε όλα κυλούσαν υπέροχα. Είχαμε κερδίσει το Super Cup, το Copa Del Rey και ήμασταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα και κυνηγούσαμε την πρώτη θέση. Στην Euroleague ήμασταν επίσης στη δεύτερη θέση. Η ισορροπία μας ήταν καλή, αλλά η αλήθεια είναι πως στο τουρνουά δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Εκτιμώ τη δουλειά της ομάδας για ό,τι έκανε όλη τη σεζόν».