Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει ο Lorenzo Sanz. Ο τέως 76χρονος τέως πρόεδρος της Real (o οργανισμός των Μαδριλένων έχει ένα πρόεδρο για όλα τα τμήματα) νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Γρανάδας, έχοντας προσβληθεί όπως όλα δείχνουν από τoν coronavirus.

Ο Sanz δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή και η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ο τέως πρόεδρος της «βασίλισσας» ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, καθώς δεν διάγει πια και την πρώτη νιότη του, ενώ είχε στο παρελθόν πολλά θέματα με τη υγεία του.

Ο Sanz πρωτομπήκε στα διοικητικά της Real μέσα από κάποιο μεγάλο πόστο το 1985, όταν έγινε διευθυντής του συλλόγου. Στη συνέχεια κατά την διάρκεια της προεδρίας του Ramon Mendoza, έγινε αρχικά μέλος του ΔΣ και μετά αντιπρόεδρος.

Το 1995 ο Mendoza παραιτήθηκε και στον προεδρικό θώκο κάθισε ο Sanz. Έμεινε εκεί ως το 2000.

H μπασκετική ομάδα του συλλόγου πήρε επί των ημερών του ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (1999-00) και ένα Κύπελλο Σαπόρτα (1997).

Η οικογένειά του συνδέεται με τον σύλλογο και για άλλους δυο λόγους. Ο ένας του γιος ο Fernando έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα της «βασίλισσας» και ο άλλος του γιος, ο Lorenzo έχει παίξει στην μπασκετική ομάδα των Μαδριλένων.