Η αλήθεια είναι ότι ο Jasmin Repesa δεν διακρίνεται από την ηπιότητά του και την ικανότητά του να συγκρατεί τα νεύρα του. Κάθε άλλο. Ο Κροάτης προπονητής είναι γενικά «θερμόαιμος» και γίνεται «μπαρούτι» πολύ εύκολα. Από την άλλη, αλήθεια είναι ότι την ώρα ενός ματς οι σφυγμοί χτυπάνε κόκκινο ειδικά στους προπονητές και καμιά φορά η μπάλα χάνεται πανεύκολα. Όπως και να έχει πάντως, ο Jasmion Repesa δεν έχει καμία δικαιολογία για το «ντου» που έκανε σε παίκτη του στην Pesaro και το «χτύπημα» που του έριξε εν μέσω του αγώνα με την Trieste. Όπως καμία δικαιολογία δεν έχουν προπονητές που κάνουν τέτοιες κινήσεις, διότι είναι προπονητές και όχι μποξέρ ή κατσέρ και έχουν να κάνουν με παίκτες και όχι με αντιπάλους στο ρινγκ!

Όλα συνέβησαν στο χθεσινό εντός έδρας ματς της Pesaro με την Trieste γιa το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Repesa είχε φορτώσει με την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος και ήταν «πύραυλος» γενικά στο ματς.

Σε κάποια στιγμή που η Pesaro μάλιστα είχε ανακάμψει, ενώ στο τέλος πήρε και τη νίκη με 84-74, ο 59χρονος Κροάτης κόουτς αποφάσισε να βάλει στο ματς τον Henri Drell.

Ο Repesa άρχισε να το δίνει κάποιες οδηγίες. Εκεί, έγινε… Τούρκος. Τα πήρε ξαφνικά με τον 20χρονο Εσθονό γκαρντ – φόργουορντ, τον έπιασε αρχικά από τα μαλλιά και μετά τον χτύπησε στην πλάτη!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Emiliano Carchia, ανάρτησε το βίντεο με το «ντου» του Repesa στον Εσθονό παίκτη του και σχολίασε: «Ο κόουτς Repesa το έκανε αυτό στο ΝΒΑ draft prospect, Henry Drell στο χθεσινό ματς. Οι σκέψεις σας;».

 

ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΤΟΥ REPESA ΣΤΟΝ DRELL