Η Armani μπορεί να έχει ένα γεμάτο και παν΄’ακριβο ρόστερ, αλλά όπως λέει και μια παροιμία: “όλοι οι καλοί χωράνε”. Οι Ιταλοί ήθελαν έναν ακόμα σέντερ για να έχουν μεγαλύτερο βάρος στην γραμμή ψηλών τους και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Jakub Wojciechowski.

Η ομάδα τα βρήκε σε όλα με τον 30χρονο (2,13μ.) Πολωνό σέντερ, που έχει ανδρωθεί μπασκετικά στην Ιταλία και έχει πολιτογραφηθεί Ιταλός και έτσι ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα την απόκτησή του.

Ο Jakub Wojciechowski γεννήθηκε στο Lodz της Πολωνίας, αλλά τα λαγωνικά της Benetton Treviso τον εντόπισαν και τονν έφεραν στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Ο Πολωνός που έχει πάρει και την ιταλική υποκοότητα δεν έκανε ποτέ το μεγάλο μπαμ.

Φέτος έπαιζε στην Ιταλία με την Biella, ενώ πέρσι είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του με την Legia

O Έλληνας GM των Μιλανέζων, Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την απόκτηση του Jakub Wojciechowski και εξήγησε γιατί ο σύλλογος αποφάσισε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του: “Θέλουμε να δώσουμε βάθος στον πάγκο μας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, που έχει κίνητρο και μπορεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας”, ανέφερε ο Σταυρόπουλος.

Ο 30χρονος σέντερ αναφέρθηκε στο τι μπορεί να δώσει στη Armani και τόνισε: “Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο”.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ARMANI