Καλά το λένε αν η μοίρα σε βάλει στο σημάδι δεν την γλιτώνεις με τίποτα. Ο Jalen Jones το βίωσε αυτό με τον πιο άσχημο τρόπο. Ο Αμερικανός φόργουορντ πρόλαβε να παίξει χθες (15/11) μόλις 31 δευτερόλεπτα στο ντεμπούτο του με την Varese απέναντι στην Virtus Roma, πριν η μοίρα τον χτυπήσει με όλη της την δύναμη και τον αναγκάσει να πει το πικρό ποτήρι της ρήξης αχίλλειου!

Ο 27χρονος παίκτης αποκτήθηκε από την Varese πριν λίγο καιρό. Μπήκε να κάνει ντεμπούτο στο χθεσινό εντός έδρας ματς της ομάδας του με την Virtus Roma για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Πρόλαβε να χαρεί την πρώτη του εμφάνιση με την ιταλική ομάδα μόλις 31 δευτερόλεπτα. Τόσα πρόλαβε να μείνει στο παρκέ. Είχε μπει αλλαγή στο τρίτο λεπτό. Στην φάση που θα στοιχειώνει τα όνειρά για καιρό πήρε την μπάλα και πήγε να σουτάρει. Εκεί τον πέτυχε το βέλος της μοίρας. Ένιωσε έναν πόνο στο πόδι. Αποχώρησε από το παρκέ. Πήγε για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν γροθιά στο στομάχι, καθώς έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου.

Ο 27χρονος Αμερικανός χάνει φυσικά την σεζόν και κανείς δεν ξέρει αν θα γυρίσει την επόμενη σεζόν στα γήπεδα.

Έχει ξαναπεράσει απ’ αυτό το σκοτεινό μονοπάτι

Ο Jalen Jones έχει ξαναπεράσει από το σκοτεινό μονοπάτι ενός σοβαρού τραυματισμού. Την σεζόν 2016-17 έπαιζε στο NCAA με το Texas A&M. Τραυματίστηκε όμως, σοβαρά στο χέρι στα προημιτελικά του Sun Belt Championship σε ένα ματς της ομάδας του με το Coastal Carolina και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Η πορεία του

O Αμερικανός δεν έγινε ποτε ντραφτ. Έπαιξε αρχικά στην G-League με τους Maine Red Claws (2016–2017), μετά μπήκε στο ΝΒΑ. Ήταν σε New Orleans Pelicans (2017–2018), Dallas Mavericks (2018), Cleveland Cavaliers (2018-19). Από εκεί πήγε στους Canton Charge (2018–2019) και το 2019 ήρθε στην Ευρώπη έπαιξε στην Baskonia και μετά πήγε στους Capital City Go-Go (2019-20) πριν τον αποκτήσει η Varese πριν λίγες μέρες.

Στο ΝΒΑ έχει παίζει 16 ματς με Pelicans (4) Dallas (12) και είχε μέσο όρο 4,6 πόντους με 38,5% στα τρίποντα, 2,4 ριμπάουντ.

 

ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ VARESE – ROMA