Ο Μάικ Τζέιμς έγινε πρωταγωνιστής μιας απίστευτης σκηνής στο εκτός έδρας παιχνίδι της Αρμάνι με την Αβελίνο. Σε κάποια στιγμή πήρε την μπάλα μετά από την επαναφορά και ξαφνικά εκεί που πήγαινε για να περάσει το κέντρο και να οργανώσει την επίθεση των Μιλανέζων, ξαφνικά σταμάτησε. Εκπληκτοι όλοι είδαν τον Αμερικανό να σκύβει, να κοιτάει στο παρκέ και να παίρνει κάτι από κάτω. Η μπάλα φυσικά κύλησε και πριν προλάβουν να κάνουν κάτι οι συμπαίκτες του, ένας παίκτης της Αβελίνο την πήρε και έκανε επίθεση.

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε γίνει. Ο ίδιος ο Τζέιμς έδωσε μέσα από το twitter την εξήγηση, η οποία ήταν απίστευτη! Ο Αμερικανός τόνισε ότι ένα από τα τεχνητά δόντια που έχει βάλει είχε… πρόβλημα μετά από μια αγκωνιά που είχε δεχτεί στο ματς με τη Μακάμπι. Από τότε κούναγε και έπεφτε! Και σε εκείνη την στιγμή του ματς με τη Αβελίνο το δόντι έπεσε! Και φυσικά ο Τζέιμς έσκυψε να το πιάσει, αφήνοντας την μπάλα να χαθεί!

«Εχω ένα δόντι που είναι… ψεύτικο και βγαίνει από τότε που δέχτηκα μια αγκωνιά κόντρα στην Μακάμπι», έγραψε ο Τζέιμς και συνέχισε: «Ετσι έπεσε και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το πιάσω»!

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΤΖΕΪΜΣ

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΗ