Η Αρμάνι Μιλάνο λίγες μέρες από τον διασυρμό της από την Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα, πέρασε εύκολα από την έδρα της Τρέντο με σκορ 74-55.

 Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι  στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Lega A, επικράτησε εκτός έδρας της Τρέντο και έφτασε τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, αναδείχθηκε ο Τζόρνταν Θίοντορ με 18 πόντους, ενώ ο Άντριου Γκάουντλοκ σημείωσε επιπλέον 16 πόντους. Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισε ο Μπεχαμάν με 17 πόντους.

 Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Βενέτσια έφυγε με το ‘‘διπλό” από την έδρα της Καντού με σκορ 93-91, ενώ χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης για να τα καταφέρει. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Μάικ Μπράμος με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μαρκίζ Χέινς με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κουλπέπερ όντας πρώτος σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους. 

 Τέλος, η Πιστόια διέσυρε εντός έδρας την Ρέτζιο Εμίλια με 90-42, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα σε 7 αγωνιστικές. Από τους νικητές κορυφαίοι ήταν ο Ρέινολντς με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ, αλλά και ο γνωστός στα μέρη μας Τζούλιαν Ράιτ που σημείωσε 20 πόντους, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.