Ξέσπασε για τα καλά ο προπονητής της Virtus Sasha Djordjevic με τα όσα λέγονται και γράφονται για τον coronavirus στην Ιταλία και την επίδραση που έχει στις ομάδες της χώρας.

O Σέρβος προπονητής της ομάδας της Μπολόνια είπε ότι έμπνευση όλων στις ομάδες πρέπει να είναι η ταινία «Braveheart». Από την άλλη πέρασε στην αντεπίθεση, κατά όσων λένε ότι οι Αμερικανοί παίκτες που παίζουν στην χώρα θέλουν να φύγουν πάση θυσία από την Ιταλία και χαρακτήρισε «μαλ…» τα όσα λέγονται για το όλο θέμα.

Μέσα σε όλα, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε κανένα πρόβλημα με το coronavirus και ευχαρίστησε τους παίκτες και τους συνεργάτες του για την στάση τους.

Αναλυτιικά ο Sasha Djordjevic τόνισε στο κρεσέντο του:

«Πρέπει να μας εμπνέει το Braveheart. Αυτό, ακριβώς είναι το μοντέλο του ηγέτη, όχι ο Ναπολέων που έδινε εντολές κάτω από την… τέντα του, διατάζοντας τους στρατιώτες του να επιτεθούν. Στο Braveheart μπαίνεις στη μάχη με τους στρατιώτες σου… Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα. Όταν όμως διαβάζω για προβλήματα με Αμερικανούς παίκτες, μου φαίνεται μαλ…ες! Για δυο λόγους. Γιατί πρέπει να ξεχωρίζουμε από το διαβατήριο ενώ είμαστε ομάδα; Είμαστε Ιταλοί, Σέρβοι, Αμερικανοί όμως είμαστε ομάδα. Δεν υπάρχουν διαφορές σε αυτό το γκρουπ. Επίσης για εμάς, σπίτι μας είναι εκεί που δουλεύουμε. Αυτό είναι το δικό μας μέρος… Λέγεται επαγγελματισμός».