Ο Μάικ Μπράμος έριξε ανάσκελα την Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο. Ο Ελληνας παίκτης «σκότωσε» τους Μιλανέζους μέσα στο σπίτι τους με δικό του σουτ στο τέλος και οδήγησε την Βενέτσια στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 87-86 για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μάλλον είχαν μείνει στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ενώ είχαν το μυαλό τους και στην διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα όπου παίζουν με Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό. Η Βενέτσια έτσι τους… βρήκε μπόσικους και στους άφησε στον τόπο με το σουτ του Μπράμος, αλλά και το κλέψιμο που έκανε ο παίκτης στην τελευταία επίθεση της Αρμάνι.

Ο Ελληνοαμερικανός παίκτης έμεινε στο παρκέ 30΄ και είχε απολογισμό 12 πόντους με 3/4 δίποντα και 2/3 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Από την Βενέτσια πρώτος σκόρερ ήταν ο Μίτσελ Ουάτ με 24 πόντους (11/14 δίποντα, 2/3 βολες), ενώ μεγάλο ματς έκανε και ο Στέφανο Τόνουτ, ο οποίος είχε 20 πόντους (με 4/8 δίποντα και 3/6 τρίποντα και 3/5 βολές).

Από την Αρμάνι οι μόνοι με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν οι Κάλεμπ Ταρζέφσκι (15π.) και Νεμάνια Νέντοβιτς (14π.). Ο Μάικ Τζέιμς έπαιζε 22 λεπτά. Εμεινε στους 8 πόντους (1/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα), αλλά πήρε 6 ριμπάουντ και μοίρασε και 5 ασίστ.

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ