Οι σειρήνες της Ευρώπης ηχούν και πάλι στ’ αυτιά του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είδε την πόρτα του ΝΒΑ να κλείνει κατάφατσα. Οι Κλίπερς του έδειξαν την πόρτα της εξόδου και έλυσαν το συμβόλαιό του στις 7 Φεβρουαρίου του 2019 κι από τότε είναι «αραχτός». Ομάδα δεν βρήκε στο ΝΒΑ και έτσι είναι ελεύθερος κι ωραίος, ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει εκτός γηπέδων μέχρι το καλοκαίρι.

Το όνομά του είναι τεράστιο στην Ευρώπη και σίγουρα θα βρει μια μεγάλη ομάδα για να παίξει. Μέχρι και τώρα, όμως, κανένα ενδιαφέρον δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας. Όχι, πως δεν θα βγει, αλλά ως σήμερα τίποτα επίσημο δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που ήρθε το σημερινό δημοσίευμα της «La Repubblica» που μιλάει για «φλερτ» της Βίρτους με τον 32χρονο παίκτη.

Το «καλό χαρτί» της ομάδας της Μπολόνιας είναι σίγουρα ο προπονητής της ομάδας Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος και ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά τον Τεόντοσιτς και τον έχει και στην Εθνική Σερβίας.

Βέβαια, η Βίρτους δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις προτάσεις των μεγάλων ομάδων της Ευρωλίγκας, που σίγουρα θα μπουν στο παιχνίδι του Σέρβου γκαρντ, ο οποίος θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα ευρωπαϊκά εδάφη μετά την μάλλον κακή γεύση που του άφησε το… αμερικανικό όνειρο στο ΝΒΑ.

Ο Τεόντοσιτς έπαιξε φέτος 15 ματς στο ΝΒΑ με τους Κλίπερς και είχε μέσο όρο μόλις 3,2 πόντους με 37% στα τρίποντα και 42,5% συνολικά στα σουτ, 1,1 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ σε 10΄. Συνολικά έπαιξε 60 ματς στο ΝΒΑ με την ομάδα τους Λος Αντζελες και είχε μέσο όρο 8 πόντους με 37,8% στα τρίποντα και 42% συνολικά στα σουτ, 2,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 21΄.