Πριν από τρεις ημέρες “διασταύρωσαν τα ξίφη” τους στο Ιταλικό πρωτάθλημα με το Milano να παίρνει την νίκη χάρη σε ένα τρίποντο του Vladimir Micov στην εκπνοή. Σήμερα η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική με το διακύβευμα σαφώς σπουδαιότερο, δηλαδή την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η ομάδα του Etore Mesina δεν έδωσε δικαιώματα και από πολύ νωρίς έχτισε διψήφια διαφορά καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς. Το τελικό 86-62 ήρθε εντελώς φυσιολογικά καθώς η Armani κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο παρκέ.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ότι η Ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στην Turkish Airlines Euroleague αγωνίστηκε με φανέλα χρώματος… Los Angeles Lakers προς τιμήν του Kobe Bryant.

Για τους νικητές, ο Kaleb Tarzweski είχε 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ από 13 προσέθεσαν οι Vladimir Micov και Amadeo Della Valle. Γεμάτη εμφάνιση με 9 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ από τον Sergio Rodriguez. Από πλευράς Cremona, ο Ethan Happ, ο οποίος θυμίζουμε πως ανήκει στον Ολυμπιακό, τέλειωσε το παιχνίδι με double-double 12 πόντων, 10 ριμπάουντ, ενώ είχε και 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Η Armani Milano θα μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό απόψε καθώς στις 21:45 η Virtus Bologna αντιμετωπίζει την Reyer Venezia του Mike Bramos.

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης