Η Armani ζορίστηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στην Reggio Emilia. Στην επανάληψη, όμως, έκοψε τ’ αστεία, σοβαρεύτηκε και έτσι επιβλήθηκε 87-71 εκτός έδρας της αντιπάλου της για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος η Reggio Emilia ζόρισε το πανίσχυρο και πανάκριβο συγκρότημα των Μιλανέζων.

Η Armani έπαιζε βέβαια, χωρίς τους Malcolm Delaney, Kaleb Tarczewski, Vladimir Micov. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για μια ομάδα με ένα πανίσχυρο και γεμάτο ρόστερ.  

Παρά τα προβλήματα η Armani είχε, πάντως, το προβάδισμα. Δεν μπορούσε όμως, να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο 20λεπτο.

Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 17-19 και το ημίχρονο βρήκε την Armani μπροστά στο σκορ μόνο με 4 πόντους (44-40).

Στην επανάληψη όμως, οι Μιλανέζοι σοβαρεύτηκαν και έκοψαν τον βήχα των γηπεδούχων. H Armani κυριάρχησε στο παρκέ, ανέβασε στροφές και έτσι πήρε τη νίκη με 87-71.

Από την Armani πρώτος σκόρερ ήταν ο Leday με 17 πόντους (11/1βολ., 3/6διπ., 6ριμπ.). Ο Datome έβαλε 14 πόντους και πήρε και 6 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε και ο Shields. Ο Hines είχε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ o… πολύς Rodriguez έμεινε στους 3 πόντους, αλλά έδωσε 9 ασίστ.

Τραυματίστηκε ο Punter

Το κακό για την Armani ήταν ότι στο ματς τραυματίστηκε ο τέως γκαρντ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο Kevin Punter (πρόλαβε να βάλει 8π. πριν αποχωρήσει) και θα φανεί αύριο αν έχει κάτι πολύ σοβαρό ή όχι.

Από την Reggio Emilia πρώτος σκόρερ ήταν ο Bostic με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 40-44, 53-64, 71-87.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ